Дан отворених врата

у Економско- трговинској школи “Јован Трајковић” одржаће се 25. маја 2019. године у периоду од 9 до 12 часова!

Драги будући средњошколци,

Ако се питате зашто у суботу, 25. 5. треба да посетите нашу школу, одговора има много!

Посетићете школу са традицијом дугом преко 100 година, имаћете прилику да се упознате са профилима и занимањима за које се можете определити: економски техничар, финансијски администратор, правно-пословни техничар, туристичко-хотелијерски техничар,трговац, конобар, кувар (на српском и мађарском).
Нудимо атрактивна и тражена занимања у школи која с поносом постиже велике успехе на најзначајнијим такмичењима из стручних и општеобразовних предмета!
Доћи ћете у школу која сваке године испрати задовољну и стручно- оспособљену генерацију матураната, који с лакоћом настављају школовање, а многи од њих су познати јавности и сви нам се радо враћају јер смо велика породица у којој се поштује знање, практични рад и медђусобно уважавање!
Настава се одвија у опремљеним кабинетима и учионицама, а ускоро ћемо за профиле кувар и конобар опремити потпуно нову кухињу из које већина наших ученика још за време школовања одлази спремна за стално запослење!
Школа сарађује са многим установама и предузећима у којима се стичу практична знања, па је и шанса за налажење посла након завршене Средње школе код нас много већа!

У суботу, 25. маја имаћете прилику да се дружите са ученицима и наставницима који ће вам кроз радионице, у кабинетима и просторијама школе, практично показати како изгледа школовање код нас!

Унапред се радујемо дружењу! Добро нам дошли!