Успех на такмичењу из пословне економије

На Универзитету Сингидунум – центар Нови Сад  је 27.04.2017 одржано такмичење  Студија случаја –  Пословна економија за ученике средњих школа.

Из наше школе је учествовало три тима и они су остварили следеће резултате:

  1. МЕСТО – Драгана Бановић 4/3, Кристина Буцу 3/3, Уна Миланов 3/1, ментор Весна Субу (награда: летовање у Грчкој),
  2. МЕСТО – Марина КесићАна СавићАндреа Ћурчија (све из 4/1), ментор Субу Весна, (награда: упис без пријемног испита на Универзитет Сингидунум, 5% попуста на школарину, стручна посета „Гранд-кафи“ и сектору за маркетинг),
  3. МЕСТО – Блаженка СтојаковићСлађана ПрибићНемања Станић (сви из 4/3), ментор Гордана Војинов, (награда: комплет стручних књига).

Ученици су online путем добили задатак из области пословне економије и имали месец дана за његово решавање. Решење је требало направити у облику power point презентације и изложити га пред жиријем који су чинили: проф.др Лидија Барјактаровић са Пословног факултета у Београду, проф. др Владимир Џемић са Факултета за туристички и хотелијерски менаџмент и Сандра Барјактаровић, менаџерка компаније CORP.

Тимови су били оцењивани по критеријуму иновативности и изводљивости пословног решења у одређеној области, припремљености за излагање, одговорима на питање комисије, као и општем утиску који остављају.

ЧЕСТИТАМО!!!